Congres ITB Berlijn 07 mrt '23 - 09 feb '23

Congres ITB Berlijn

Wij zijn op de ITB Berlijn en kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Je vindt onze desk bij de NBTC | Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen stand, (hal 6.2 | 306) en we kunnen niet wachten om meer te horen over de uitdagingen die jouw bedrijf of bestemming heeft als het gaat om duurzaam stedelijk toerisme.

Door in te zoomen op thema’s als
* placemaking
* de rol van burgers en overheden in steden
* toeristische innovaties

probeert een groeiende groep onderzoekers, gemeenten, DMO’s en touroperators met concepten te komen die bijdragen aan de duurzame en veerkrachtige metropolitane regio’s van morgen. Wij ontmoeten je graag op de ITB Berlijn om samen jouw bestemming of zakelijke uitdagingen te bespreken.

9 februari 2023