De lancering van ENSUT 23 mei '23

De lancering van ENSUT

Graag nodigen wij u uit om de lancering van ENSUT / het Expertisenetwerk Duurzaam Stedelijk Toerisme te vieren. De lancering vindt plaats op 23 mei tussen 9.30 en 16.00 uur in A Lab, Amsterdam Noord.

Tijdens het evenement wordt door middel van verschillende activaties ingezoomd op de toekomst van duurzaam stedelijk toerisme. Welke perspectieven moeten worden samengebracht om tot innovaties te komen die stedelijk toerisme daadwerkelijk duurzamer maken? En welke personen en organisaties moeten echt samenwerken?

Daarnaast zoomen we tijdens de lancering in op de drie thema’s van ENSUT:

Regnerative Placemaking
Smart Citizenship & Governance
Ontwrichtende Innovaties

Tijdens onze wandeltochten leer je meer over hoe deze thema’s er in de praktijk uitzien in het gebied Amsterdam-Noord. Stuur een mail naar onze Programmamanager Iris Kerst als je de lancering wilt bijwonen.

14 februari 2023