The Screw Up Morning 12 okt '23 - 12 okt '23

The Screw Up Morning

Leisure and tourism in urban development

De aantrekkelijkheid en identiteit van een gebied worden steeds meer bepaald door horeca, diensten, vergroening, cultuur en ontspanning. Cultuur, ontspanning en beleving zijn namelijk juist dé belangrijkste voorzieningen die een stedelijk gebied levendig maken. Maar hoe completeer je het rijtje wonen, werken en winkelen met recreëren? En hoe doe je dat op een duurzame en toekomstbestendige manier? Hoe voeg je recreëren toe om het rijtje wonen, werken en ontmoeten in gebiedsontwikkeling? Hoe om te gaan met bezoekersmobiliteit? En wat kan er gedaan worden voor meer betaalbare locaties en de versnipperde ondernemersmarkt op leisure gebied? In deze ochtend discussiëren we samen met jou de mogelijkheden om leisure en toerisme meer te betrekken in stedelijke ontwikkeling.

 

Tijdens de Screw Up Morning op donderdag 12 oktober brengen Sweco, J2Leisure en Expertise Network Sustainable Urban Tourism (ENSUT) partijen als gemeenten, ontwikkelaars, ondernemers en onderzoekers bij elkaar om samen te praten over wat er op dit moment beter kan in de leisure en toerisme sector. Denk hierbij aan programmering, bezoekersmobiliteit, duurzaamheid en samenwerking tussen partijen. Wij nemen jullie mee in onze screw ups en er is ruimte om jullie eigen screw ups te delen. Het idee is om alles op tafel te leggen om vanuit daar een plan te gaan maken van wat er in de toekomst béter kan en welke stappen daarvoor moet worden gezet. Tijdens de Screw Up Morning gaan we vingerwijzen zoveel mogelijk uit de weg en proberen we voornamelijk te leren van onze fouten. Naast een inhoudelijke paneldiscussie gaan jullie ook zelf aan de slag tijdens een serious game.

ABN AMBRO en Center of Expertise Leisure, Tourism and Hospitality (CELTH) zijn partners van dit evenement.

Meld je aan via de website van Sweco.

Belangrijke informatie

  • Voor wie: beleidsadviseurs en projectmanagers van gemeenten en provincies, ontwikkelaars, vastgoedeigenaren, ondernemers en onderzoekers
  • Wanneer: donderdag 12 oktober 2023 van 10:00 uur tot 13:30 uur (inloop vanaf 09:30 uur)
  • Waar: De Voltage, Tilburg (Groenstraat 139-391) Goed te bereiken met het openbaar vervoer of auto
  • Kosten:
    Early birds: 69 euro (excl. btw) t/m 12 september
    Regular: 89 euro (excl. btw) tussen 13 september en 12 oktober

13 juli 2023