Onthulling van de ENSUT Verhalenbank

Onthulling van de ENSUT Verhalenbank

Kom naar de onthulling van de ENSUT Regenerative Story Bench

Kom op 14 oktober naar de onthulling van de ENSUT Regenerative Story Bench op Hogeschool Inholland Amsterdam.

Datum: 14 oktober
Tijd: 11:00 – 13:00 uur
Locatie: Inholland Amsterdam (Pina Bauschplein 4, 1095 PN Amsterdam)

We zijn verheugd om dit unieke project te introduceren, dat onze toewijding aan regeneratief toerisme en stedelijke duurzaamheid benadrukt. Het evenement bestaat uit een welkomstwoord door Ko Koens, een speciale introductie door onze regenerate in residence Dominique Hes, en de officiƫle onthulling van de Story Bench. Op deze interactieve bank kunnen gebruikers regeneratieve verhalen beluisteren, inclusief een podcast van Dominique Hes via een QR-code.

Na de onthulling zal Ko Koens de onderzoeksagenda van het lectoraat “Urban Tourism: A Call to Action” presenteren en inzicht geven in onze lopende inspanningen en toekomstplannen. Het evenement wordt afgesloten met een netwerklunch, die een uitstekende gelegenheid biedt voor informele discussies en contacten.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op dit inspirerende evenement en onze visie op een duurzaam stedelijk toerisme met u te delen. Meld je aan via onderstaande link.

10 juli 2024