Inholland op de kaart 30 mrt '22 - 01 apr '22

Inholland op de kaart

Het Urban Leisure & Tourism Lab Rotterdam en Urban Leisure & Tourism Lab Amsterdam bundelden hun krachten op het European City Marketing Congres in Hamburg (30 maart t/m 1 april).

Vanuit het Urban Leisure & Tourism Lab Amsterdam werd het Codesign CANVAS model geïntroduceerd van (o.a.) Wina Smeenk. Als casus werd het project van het Rotterdamse lab & Kenniscentrum Immaterieel Erfgoed Nederland ingebracht over Immaterieel Erfgoed & Toerisme op de West-Kruiskade Rotterdam.

Deelnemers van het congres konden zich aanmelden voor de interactieve sessie waarin zij zelf het Codesign CANVAS konden invullen onder leiding van Claudia Mayer (LAB Amsterdam), Ko Koens (lector New Urban Tourism), Charlotte Beukers en Wendy Raaphorst (onderzoeksdocenten bij Hogeschool Inholland).

In deze sessie werden zij geïnspireerd om in hun eigen werkomgeving het Codesign Canvas te gaan integreren om in het complexe stakeholder speelveld  op hun bestemming het onzichtbare zichtbaar te maken.

22 juni 2022