Trendcongres 2023: Tourism Futures

Trendcongres 2023: Tourism Futures

Eindelijk, het Trendcongres gaat weer live. Ontmoeten, luisteren, paden kruisen tussen onderzoek en trends. Na Teams en online uitzendingen willen we je jou graag weer persoonlijk ontmoeten. Kom naar Leeuwarden.

Wat is de volgende stap in toerisme? De boekingsmachines draaien overuren. Maar de consument ziet inflatie en onzekerheden om zich heen. Dit Trendcongres biedt je het beste onderzoek en sprekers uit het toeristische domein. Of je nu winst wilt maken met je vakantiepark of beleidsmatig rendement behalen, deze kennis wil je halen. Maar je mag ook je inbreng geven bij interactieve sessies. Co-creatie want samen kom je verder.

Op deze dag zal onder andere Iris Kerst spreken. De opzet van het Trendcongres is vooral een scherp middagprogramma. Maar de missie bij het ontrafelen van ‘Tourism Futures’ is ook dat jij de ander ontmoet. Netwerken is een power instrument in het post covid tijdperk. Maak er gebruik van. Ontdek die kennis, kunde en creativiteit in Leeuwarden op donderdag 20 april. Maar, we hebben slechts 220 stoelen.

27 maart 2023